Hi,

… aan de andere kant van het scherm, it’s me... Anneke.

39 jaar, bijna 40 (but who’s counting right?), mama van 1, stiefmama van 2, wolfmother van 2 furbabies (honden. Al gedragen die 3 koters zich af en toe ook al eens als wolven), getrouwd met 1 (chance), huisvrouw, maar bovenal: mezelf.

Mezelf, dat is een creatieve geest in een volwassen vrouwenlijf die de natuur ziet als haar speeltuin en het liefst van alles 24/7 in de bossen rondhost, naar toppen van bergen hiket, pauzeert aan de rand van een meer met koffie uit een thermos, … Kortom: de wilde natuur en de wijde wereld intrekt. Vergezeld van haar 3 vaste allies: Le Husband en de furbabies aka De Meisjes; Chanel en Poppy.
Inclusief modder tot aan de knieën, blauwe plekken over onze hele benen van het omvallen (soms van het lachen, soms van pure lompigheid), we nemen het er allemaal met plezier bij.

Die wijde wereld kan ver weg zijn, maar ook dicht bij huis. Al hikend ontdekken we alles, van in een straal van 5 km rond ons huis tot ergens in Zweden of Noorwegen (al ligt mijn hart meer in Scandinavië dan in die 5 km rond ons huis geef ik toe).
Zolang het maar rust geeft en ik mij volledig los kan laten gaan met mijn vast accessoire: mijn camera (vergeet die handtas maar bij mij).
Alle momenten along the way vastleggend.
En de schoonheid van die wijde wereld en de natuur daarin.
En hopend het zo te kunnen doorgeven aan jullie… 🙂

Welkom, pakt ne koffie, zet u en geniet mee.

xo,

Anneke

Nog even dit: indien je vragen of suggesties hebt, wilt samenwerken of mij absoluut dat laatste stuk taart wilt opsturen (altijd lekker bij die thermoskoffie), je kan me via onderstaande kanalen contacteren.

Mail: vandevoorde.anneke@gmail.com (nog makkelijker is klikken op het envelopje rechtsboven op het scherm of linksonder 😉 )
Instagram: /hike.shoot.love

Over mij - annekevandevoorde.com